Her kan du skrive en lille hilsen om dit ophold i sommerhuset på Samsø

25 kommentarer til “Gæstebog”

 1. Hej, Vi har endnu ikke lejet jeres sommerhus på Samsø, men vi bor i Kerteminde og det er jo ikke langt fra så ligeså snart muligheden byder sig kommer vi forbi 🙂

 2. Hej Birte og Ole

  Vi siger tak for leje af jeres sommerhus på Samsø og jeg kan fortælle, at det har været så skønt at bo i jeres hus, vi var 7 personer og det var fire søskende med ægterfæller. Det er et mega hyggeligt og et funktionelt hus. Når vejret tillod det hyggede vi os på terrassen. Vi sov rigtig godt i sengene, ja alt var bare perfekt !! Vi ser frem til at besøge Samsø igen og leje jeres hus for vi følte os så godt tilpas og Ballen er jo et alletiders sted at være. Vi spiste på Dokken om lørdagen og ellers gik vi nogle ture langs stranden og kørte nogle ture fra nord til syd og så hele øen igen og det blir vi jo aldrig trætte af, for Samsø er jo bare så smuk !!

  Mange sommerhilsner fra os 7 !!

 3. Hej Ole.
  Tusind tak for leje af jeres dejlige sommerhus!
  Vi nød det virkeligog huset fungerede perfekt for os.

  Hilsen Charlotte

 4. Hej Ole.

  Jeg vil gerne fortælle hvad vi synes om vores ophold.

  Placering af sommerhus var fin i forhold til strand, indkøb m.v.

  Jeres sommerhus og anneks fungerede fint.
  Men jeg ville nok tilføje at dobbeltsengene “kun” var 140 cm.
  Bare så man ved det fra starten.
  Vi havde ingen problemer med det, da vi kun var 7, og kunne tage en dobbeltseng hver.
  God beskrivelse af hus manual i mappen.
  Og meget fint køkkenudstyr, som jeg personligt går op i.

  Vi nød opholdet rigtig meget!

  Hilsen C

 5. Hej Ole
  Vi har haft et fantastisk ophold i jeres hus. Det var både større og nyere end vi troede så det var en positiv overraskelse. I kan med fordel få taget nogle bedre billeder til jeres hjemmeside. Vi har ingen kritik punkter og var alle 10 meget tilfredse. Og ikke mindst over jeres imødekommenhed over at vi måtte bo 10 i huset og at vi måtte vente et par time med at checke ud.
  I får vores bedste anbefalinger.
  Bedste hilsner Asta T

 6. Hej Birte og Ole

  Tusinde tak for leje af et skønt feriehus, det er ikke sidste gang vi lejer det.
  Havde en dejlig weekend, dog uden fisk, men sådan er det jo.

  Mange hilsner fra H Nedergaard.

 7. Hej Birte & Ole

  Vi var meget glade for at bo i Jeres sommerhus, som passede fint til os 6 voksne + 2 drenge (16 år).

  Skal nok anbefale det til andre 🙂

  Mvh

  Jesper

 8. Til Ole og Birte.
  V i havde nogle dejlige dage i jeres sommerhus.
  Vi var bedsteforældre med vores døtre deres mand og barn og det passede fint i størrelse.
  Husets personlige præg kunne vi godt lidr.
  Ballen er jo Samsøs midtpunkt og livligste by.
  Fint med opvask, vask grill.
  Ikke så meget til småbørn, men det vidste vi og havde selv med

  Jens R

 9. Hej Ole.

  Jeg vil gerne fortælle hvad vi synes om vores ophold.

  Placering af sommerhus var fin i forhold til strand, indkøb m.v.

  Jeres sommerhus og anneks fungerede fint.
  Men jeg ville nok tilføje at dobbeltsengene “kun” var 140 cm.
  Bare så man ved det fra starten.
  Vi havde ingen problemer med det, da vi kun var 7, og kunne tage en dobbeltseng hver.
  God beskrivelse af hus manual i mappen.
  Og meget fint køkkenudstyr, som jeg personligt går op i.

  Vi nød opholdet rigtig meget!

  Hilsen Charlotte

 10. Hej Birte og Ole,

  Vielen Dank für den tollen Urlaub in Eurem schönen Ferienhaus. Wir haben uns sehr wohl gefühlt.
  Das Haus ist wirklich sehr gut ausgestattet. Es fehlt wirklich nichts. Die Nähe zum Strand und nach Ballen ist auch super. Die Kinder (11 und 15 Jahre) haben sich auch sehr wohl gefühlt und hatten viel Spass auf Samsö.
  Das Wetter hat nicht immer mitgespielt aber man konnte die Zeit dann auch sehr gemütlich im Haus verbringen.
  Das Angeln war nicht sehr erfolgreich ( 1 Makrele und 1 Hornhecht) aber das lag wahrscheinlich auch am Wind der die ganzen 2 Wochen aus Süd-West kam. Aber die Angler waren trotzdem begeistert bei soviel Natur.
  Samsö ist wirklich sehr,sehr schön. Wir kommen gerne wieder.

  Vielen Dank für die wunderschönen Ferien!

  /Tak for en fantastisk ferie i din smukke sommerhus. Vi følte meget hjemme. Huset er virkelig meget god. Det er alt der i huset. Nærhed til stranden og Bale er også fantastisk. Børn (11 og 15 år gamle) har følt sig også meget godt og havde en masse sjov på Samsö. Vejret har ikke altid spillet med, men du kunne tilbringe tiden så også meget komfortable i huset. Fiskeriet var ikke meget (1 makrel, 1 hornfisk) men det var sandsynligvis også vinden der kom hele 2 uger fra South West. Men fiskerne var stadig begejstret med så meget natur. Samsö er virkelig meget, meget. Vi gerne kommer tilbage.

  Mange tak for en vidunderlig ferie!

  Mange hilsner Ina ,Dieter, Anna-Lena og Hauke

 11. Halløj Ole.

  Vi har haft den dejligste lille ferie på Skønne Samsø og i Jeres fantastiske dejlige hus. Vi har kun ros til jer, alting var bare i orden og der manglede ikke noget. Vi følte os hjemme fra dag et. Det var også skønt at hundene kunne rende rundt i haven, uden at vi skulle være om dem hele tiden. Håber at vi kan leje huset en anden gang.

  Tak for nu med glade tanker til jer
  Tina

 12. Hej Ole.
  Vil bare sige, at vi er vel ankommet til Samsø, og at sommerhuser fuldt ud, lever op til vores forventninger.
  Solen skinner og vi glæder os til en uges dejlig ferie.
  Med venlig hilsen
  Nina

 13. Hej Ole.
  Jeg håber at I har fået SMS ang afregning af forbrug.
  Og jo, vi havde en fantastisk uge på Samsø! Jeres sommerhus var lige det vi havde brug for. Der var plads til os alle da vi var flest – 8 personer, og det føltes ikke for stort, da vi de sidste par dage, kun var 3 tilbage. Beliggenheden var vi også vilde med, Ballen er en fin by og et godt udgangspunkt for udflugter – og så ligger der jo en super bager med dejlige rundstykker! Vi spiste sidste aften på SAK – det kan anbefales, vi følte os i den grad kræset for!
  På nær sne, oplevede vi vist al slags vejr, sol, blæst, lyn og torden og en seriøs skylle! Så vi nød både terrassen og brændeovnen:-)
  Vi havde både cykler og kajakker med, det blev til en del cykelture, og en enkelt kajak tur i Staunsfjord.
  Kartoffelavlerne nød også godt af vores ferie på Samsø – vi brugte mange sparepenge på nyopgravede kartofler – og vi nød dem:-)
  Jeg har altid tænkt at den smukkeste årstid var, når lyngen blomstre. Men her i foråret, når rapsmarkerne står i fuld flor, solen skinner og lærken kvidre – det er altså også skønt!
  Grunden til at vi allerede tog hjem lørdag var, at vi er ved at flytte i ‘nyt’ gammelt hus, hvilket vi selvfølgelig er meget spændte på. Der er fyrretræs gulve i vores kommende hjem, og vi kom til at tale om hvilken behandling / laktype der er anvendt til gulvene i jeres sommerhus? Det så meget pænt ud, men virkede samtidig meget robust, hvilket ikke er helt uvæsentligt når man har hund.
  Tusind tak for denne gang – både vores ‘gæster’, Ryon og jeg har nydt både jeres sommerhus og Samsø, så hvem ved, måske vender vi tilbage!
  Mvh. Nina

 14. Hej Ole !! Hermed sender jeg kopi af vores forbrug og vi siger tak for den skønneste ferie i jeres hyggelige hus
  Vi ser frem til at komme igen og vil gerne vise vores børn og børnebørn det dejlige sted der findes i Ballen Mange hilsner fra Grete og resten af familien

 15. Hej Ole.

  Vi har haft en fantastisk dejlig uge og hvor er det et charmerende hus I har!
  Det var rigtig dejligt med sengetøj og håndklæder. Det står nu i 2 sække i kælderen.
  Mange tak fordi vi måtte leje huset.

  Mvh Marianne

 16. Hej Ole,

  Vi har nydt nogle dejlige dage i jeres hus. Huset er veludstyret og super godt indrettet, så det har ikke været noget problem at bo 8 voksne + vores lille barnebarn i det. En dejlig solrig have hvor måltiderne er nydt på terrassen.
  Ballen er en rigtig hyggelig by og ligger i perfekt gå afstand fra huset.

  Mvh Jette

 17. hOur company provides a wide variety of non prescription products. Look at our health contributing website in case you want to improve your health. Our company offers a wide variety of non prescription products. Look at our health site in case you want to to improve your health with a help health products. Our company provides herbal pharmacy. Look at our health contributing website in case you want to improve your health. Our company offers a wide variety of non prescription products. Take a look at our health website in case you want to feel better with a help generic supplements. Our company provides a wide variety of non prescription products. Visit our health portal in case you want to look better with a help of generic supplements. Our site offers a wide variety of non prescription products. Look at our health site in case you want to look healthier with a help health products.
  Our company provides generic pharmacy. Look at our health contributing website in case you want to strengthen your health. Our company provides supreme quality supplements. Take a look at our health contributing portal in case you want to strengthen your health. Our company provides supreme quality pharmacy. Take a look at our health contributing website in case you want to look better. Our company provides a wide variety of non prescription products. Visit our health website in case you want to strengthen your health with a help general health products. Our company offers safe supplements. Look at our health contributing site in case you want to feel better.

 18. Kære Birthe og Ole

  Tak for jeres hilsen! Vi har helt bestemt haft en fantastisk tur til Samsø og i jeres skønne sommerhus.

  Vi havde fire drenge med, der nød at have ‘hytten’ for sig selv – skønt at der er bad og toilet i annekset!
  Den eneste kritik de havde var, at solen kom ind om morgenen så de vågnede tidligt – men så blev der tid til en morgendukkert og et udendørs bad 🙂

  Vi har virkelig ikke rigtig noget der kunne være anderledes – der var rent, pænt og hyggeligt og alt fungerede. Dejligt med nøgleboks så man ikke skal køre andre steder hen efter nøglen.

  Hvis jeg SKAL nævne noget ville det være
  • at solen var lidt skarp på værelserne i huset – men man finder jo en krog uden sol og nyder at vejret er godt 🙂
  • at man kunne forberede folk på den lidt stejle trappe til første sal (bare hvis man har ældre med eller små børn)
  • i de praktiske oplysninger kunne det være fint hvis der stod mål på sengene, så man har lagner med der passer – havde af erfaring taget 6 x 140 med i stedet for 6 x 90 for at være på den sikre side
  • at der var 8 tallerkner mere – frokosttallerkner eller store. De små tallerkner var meget små og så brugte man hele tiden de store og skulle vaske op 🙂

  Småting som ikke betød noget i alt det gode!
  Vi vil helt sikkert komme tilbage en anden gang!

  God sommer til jer.

 19. Tak for det.
  Vi havde en fin uge i jeres hus. Det er velfungerende selv med 8 personer til stede. Køkkenet indeholder en overdådighed af udstyr:-)

  Hilsen fra Ib

 20. Ellers har vi alle nydt jeres skønne hus og anneks. Alt fungerede perfekt og vi nød den hyggelige stemning der er i huset.
  Og ikke mindst det fuldt udstyrede køkken, hvor der intet manglede ?
  Vi er dog ikke sikre på alt står på den rigtige plads ?

  Vi håber der kommer endnu en mulighed for at leje jeres hus igen engang.

  Rigtig godt nytår til dig og Birthe.

  Susanne

 21. Godmorgen
  Tusind tak fordi vi måtte leje jeres fantastiske hus.
  Vi har lejet mange huse igennem årene, men aldrig har vi boet i et så lækkert og yderst velfungerende hus.
  Vi glæder os til at komme tilbage næste år.
  Vi har vandet uret-beddet og krukkerne ved altanen, så de næste også kan få glæde af det.
  De bedste hilsner
  Henriette Wedel-Heinen

 22. Hej Ole

  Min familie og jeg tilbragte 14 vidunderlige dage i jere sommerhus på Samsø.
  Jeg har udelukkende positive ord om jeres hus.
  Alt fra indretning, stand og funktionalitet var helt top.

  At der var en grill til hvert et formål (vi brugte dog kun kuglegrill), udekøkken, lækre terrasser. så der altid er mulighed for læ.
  Et køkken som har alt, det var muligt at fylde en opvaskemaskine, og man havde stadig tallerkner og bestik at bruge af.
  Dejligt med dannebrog som vi kunne hejse på min fødselsdag.
  Jeg kan ikke sætte en finger på noget, vi har allerede booket til næste år, og vi glæder os.

  De bedste hilsner
  Henriette

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.